Det er svært…

Sendt i Liv

Endnu en gang vender jeg tilbage til denne blog for at skrive om, hvordan jeg nogle gange kan miste modet helt. Jeg synes vi alle trænger til at tage en dyb indånding og overveje, hvilke ting i livet vi virkelig har brug for. Det nytter jo ikke at give op bare fordi noget er svært, vel?

Det samme med denne blog. Disse dage sidder jeg med tastaturet foran mig og kan bare ikke komme på noget at skrive. Intet dukker op i mit hoved som emne, intet flyder fra fingrene ud på siden. Ingen ord kommer frem; bloggen bliver ved med at være blank. Jeg har allerede skrevet om det her før, hvor jeg helt overvejede at stoppe bloggen et par dage… Men så kom jeg over det. Nu hvor jeg rent faktisk gerne vil arbejde, så kan jeg ikke komme på noget at skrive om, som er interessant eller godt nok til jer læsere!

Har du nogle gode idéer til, hvad man kan gøre? Jeg besluttede mig for simpelthen bare at sætte mig ned og skrive dette. Bare for at skrive NOGET – og jeg har også allerede omskrevet det her 100 gange, slettet, rettet, brugt lang tid på det fordi jeg ikke er tilfreds… Det er svært.

det er svært

(Visited 136 times, 1 visits today)