Should I stay….

Sendt i Liv

….Or should I go?

Jeg har egentlig overvejet at give denne blog dødsstødet. Hvorfor, ved jeg ikke. Det kom bare til mig en dag.

Dog varede det kun et par dage… så gik det op for mig, hvor vigtigt det dybest set er for mig at have et sted at udtrykke mig. Også selvom Acta ikke er så aktuelt mere. Jeg var stærkt imod den, og den blev nedstemt. Så.

Hvad gør vi nu, lille du?

Jeg går naturligvis stadigvæk ret så meget op i cybersikkerhed. NSA, overvågningsdebatten og you name it.

Men jeg har brug for at dreje bloggen hen mod noget, der kan være et talerør for mine tanker generelt. Så det er det, I, kære læsere, fremover vil komme til at opleve her på bloggen. Den vil være en lille, ydmyg åbning til livet generelt. Lidt alá mit sidste indlæg.

Så kan man jo spørge sig selv; er det virkelig interessant nok? Er det virkelig så spændende, at folk gider det?

Det aner jeg virkelig ikke. Men jeg ved, at det vil gøre noget godt for mig at have et sted at lukke tingene “ud”. Også selvom det ikke altid handler om ACTA og cybersikkerhed.

See you on blog!

Yeeehaaa!

(Visited 58 times, 1 visits today)